Канзас Сити – Кливленд

Канзас Сити со победи на последните 2 натпревари, кои ги играат на домашен терен, обезбедуваат учество во плејофот.

Канзас Сити имаат скор од 6-0 на последните 6 натпревари, откако на претходниот натпревар дозволиле повеќе од 350 јарди.

Канзас Сити имаат скор од 7-1 на последните 8 натпревари.

Канзас Сити имаат скор од 6-1 на последните 7 натпревари на трева.

Кливленд имаат скор од 1-5 на последните 6 натпревари на трева.

Кливленд имаат скор од 1-7 на последните 8 натпревари.

Кливленд имаат скор од 0-4 на последните 4 натпревари на гостински терен и 0-5 на последните 5 натпревари против екипи со победничка серија.

СПОРТФРЕШ ТИП:

Канзас Сити (-12.5) Кливленд - 1 (1.9 коефициент)

Објавено на :
27 / Dec / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување