Филаделфија - Сан Диего

Последните 20 дена Филаделфија и Сан Диего имаат одиграно 5 натпревари со следните коефициенти и резултати:

 

Сан Диего - Филаделфија - 1.66/2.30 - 3:4 резултат

Сан Диего - Филаделфија - 1.47/2.75 - 2:4 резултат

Сан Диего - Филаделфија - 1.55/2.60 - 3:5 резултат

Филаделфија - Сан Диего - 2.10/1.76 - 7:1 резултат

Филаделфија - Сан Диего - 2.30/1.66 - 4:3 резултат

денес:

Филаделфија - Сан Диего - 2.35/1.64

 

Уште поинтересно инфо е што денес за Филдаелфија како пичер ќе настапи дебитант, кој нема забележано старт сезонава, но има 2.08 ЕРА на четирите досегашни настапи како замена по доаѓањето во екипата на 21 јули.

За Сан Диего пичер ќе е ветеранот Шилдс, кој сезонава како стартер има скор од 9-6, но со 3.89 ЕРА.

Типуваме на уште една победа на домашната екипа, бидејќи натпреварот нема никакво значење, а коефициентот е привлечен.

Објавено на :
30 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување