Њујорк - Атланта

Коефициентот на Њујорк е 1.6, но...

Пичер за Њујорк денес ќе е Еовалди, со кој тимот како стартер има скор од 13-2, но со 4.0 ЕРА.

За Атланта пичер ќе е Техеран со скор 9-6 и 4.29 ЕРА, но на последните 3 натпревари има 3-0 со 2.73 ЕРА.

Њујорк има скор од 5-1 на последните 6 натпревари на гостински терен, а има и скор од 6-0 на гостински терен со Еовалди како стартер.

Атланта има скор од 12-5 на последните 17 натпревари на домашен терен кога тимот не бил фаворит и коефициентот на нив бил над 2.0.

Атланта има скор од 6-1 на последните 7 натпревари на домашен терен со Техеран како стартер.

Њујорк има скор од 7-0 на последните 7 меѓусебни средби со Атланта.

Атланта има и 11 порази на последните 12 натпревари.

Според инфото за двајцата пичери ова би требало да дојде лесно до +7, но поради подобрената форма на последните натпревари ние би играле на -7 поени и прекин на серијата и победа на Атланта на 2.55 коефициент.

Објавено на :
30 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување