Њу Јорк Џетс – Њу Ингланд Патриотс

Њу Ингланд со победа го обезбедуваат првото место и предноста на домашен терен во АФЦ плејофот.

Њу Јорк Џетс моментално имаат место во плејофот, но тоа сеуште не е загарантирано.

Њу Ингланд сеуште имаат големи проблеми со повреди. Во нападот ќе отсуствуваат Луис и Блант (првите двајца тркачи), како и Еделман и Амендола (првите двајца фаќачи).

Њу Ингланд победува на последните 3 меѓусебни средби, а 2 од тие натпревари завршуваат со 1 и со 2 разлика.

Њу Јорк се 5-ти во лигата по пресечени топки.

Њу Јорк имаат скор од 4-1 на последните 5 натпревари против екипи кои се во победничка серија.

Њу Јорк имаат скор од 10-2 на последните 12 натпревари во декември.

СПОРТФРЕШ ТИП:

Њу Јорк Џетс Њу Ингланд Патриотс  - 1 (2.35 коефициент)

Њу Јорк Џетс Њу Ингланд Патриотс - <45,5 (1.9 коефициент)

Објавено на :
27 / Dec / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување