Барнли - Нотингем Форест

Барнли е во серија од 9 натпревари без пораз (6 победи).

Барнли нема пораз на последните 6 натпревари на домашен терен (победи, на 4 постигнува минимум 2 гола).

Барнли има само 1 пораз на последните 11 натпревари на домашен терен (8 победи).

Нотингем игра со 0-2 гола на 8 од последните 9 првенствени натпревари.

Нотингем игра со НГ на последните 6 првенствени натпревари.

Нотингем игра со 0-2 гола на 11 од последните 12 натпревари на гостински терен.

Барнли има само 1 пораз на последните 11 натпревари на домашен терен од Нотингем (8 победи).

Барнли и Нотингем играат со ГГ на последните 5 натпревари на теренот на Барнли.

 

Објавено на :
22 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување