Ипсвич - Чарлтон

Ипсвич игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 првенствени натпревари.

Ипсвич игра со НГ на 8 од последните 10 првенствени натпревари.

Чарлтон има само 1 пораз на последните 5 првенствени натпревари (3 победи).

Чарлтон игра со 3+ на последните 7 гостински натпревари.

Ипсвич ги добива последните 5 дуели со Чарлтон.

Ипсвич и Чарлтон играат со 2-3 гола на 6 од последните 7 дуели на теренот на Ипсвич.

Ипсвич за овој дуел не може да смета на Дерил Марфи (напад) 34 натп. / 10 голови, Рајан Фрејзер (ср.ред) 18 натп / 4 голови и Жил Кук (ср.ред) 10 натпревари.

Чарлтон за овој дуел не може да смета на Реза Гочанејхад (напад) 23 натп / 2 гола ,Патрик Бауер (ср.ред) 19 натп / 1 гол, Ахмед Каши (ср.ред) 10 натпревари и Јаја Саного (одбрана).

 

 

Објавено на :
05 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување