Можна соработка меѓу клубовите (3 за 3)

20:45   Мидлзбро - Кардиф      би требало да победи Кардиф

20.10.2015   Кардиф - Мидлзбро      1:0

........................................................................

20.01.2015   Мидлзбро - Кардиф      2:1

16.09.2014   Кардиф - Мидлзбро      0:1

.......................................................................

02.03.2013   Мидлзбро - Кардиф      2:1

17.11.2012   Кардиф - Мидлзбро      1:0

.......................................................................

07.04.2012   Мидлзбро - Кардиф      0:2

17.12.2011   Кардиф - Мидлзбро      2:3

 

20:45   Лидс - Фулам      би требало да заврши со нерешен резултат

21.10.2015   Фулам - Лидс      1:1

......................................................................

18.03.2015   Фулам - Лидс   0:3

13.12.2014   Лидс - Фулам   0:1

....................................................................

13.03.2004   Фулам - Лидс   2:0

12.12.2003   Лидс - Фулам   3:2

......................................................................

22.04.2003   Лидс - Фулам   2:0

07.12.2002   Фулам - Лидс   1:0

......................................................................

21:00   Ридинг - Ротерам   би требало да заврши со нерешен резултат или евентуално со победа на домаќинот

20.10.2015   Ротерам - Ридинг   1:1

.................................................................

28.04.2015   Ротерам - Ридинг   2:1

04.11.2014   Ридинг - Ротерам   3:0

................................................................

15.03.2005   Ротерам - Ридинг   1:0

21.08.2004   Ридинг - Ротерам   1:0

.................................................................

07.02.2004   Ротерам - Ридинг   5:1

25.08.2003   Ридинг - Ротерам   0:0

................................................................

22.02.2003   Ридинг - Ротерам   3:0

07.09.2002   Ротерам - Ридинг   0:0 

Објавено на :
23 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување