Флитвуд - Волсол

Флитвуд без Понд (одбрана, 14/0), Андру (одбрана, 8/0), Шарчевич (напад, 32/3) и Грант (напад, 31/8).

Волсол без Кук (средина, 27/3).

Флитвуд игра со ГГ и 3+ на последните 4 натпревари во Лига 1.

Флитвуд игра со 0-2 гола на последните 5 меѓусебни средби со Волсол.

Волсол победува без примен гол на последните 4 меѓусебни средби против екипата на Флитвуд.

Објавено на :
15 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување