Олдам - Честерфилд

Олдам е без победа на последните 5 првенствени натпревари, како и на 6 од последните 7 првенствени натпревари на домашен терен.
Олдам игра со 3+ на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен.

Честерфилд е без пораз на последните 6 првенствени натпревари (5 победи).

Олдам победува на последните 6 првенствени натпревари на домашен терен против Честерфилд, а на 5 од нив постигнува минимум 2 гола.

Објавено на :
18 / Apr / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување