Порт Вејл - Престон

Порт Вејл нема победа на последните 8 натпревари во Лига 1.

Престон нема пораз на последните 15 натпревари во Лига 1.

Престон постигнува најмалку 2 гола и победува со полувреме-крај на последните 4 меѓусебни средби со екипата на Порт Вејл.

     

Објавено на :
17 / Apr / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување