Бартон - Стивениџ

Бартон без Вир (средина, 35/0).

Стивениџ комплетен.

Бартон победува на 4 последователни натпревари во Лига 2.

Бартон победува на 9 од последните 11 натпревари на домашен терен во Лига 2 и при тоа не прима гол на 8 од тие натпревари.

Бартон победува и на последните 4 меѓусебни средби на домашен терен против екипата на Стивениџ.

Стивениџ има само 1 пораз на последните 9 натпревари во Лига 2.

Објавено на :
30 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување