И Јорк и Бери со проблеми во нападот,...

...за Јорк ќе го нема Флечер (29/6), додека пак за Бери ќе отсуствуваат Роуз (32/10) и Нардело (25/9).

Јорк е без постигнат гол на 4 од последните 5 натпревари во Лига 2.

Бери игра со 0-2 гола на последните 5 натпревари во Лига 2, а 4 од тие натпревари завршуват и со 0-1 гол.

Објавено на :
17 / Mar / 2015

Тагови:

лига 2
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување