Менсфилд игра со 0-2 гола...

...на 5 од последните 6 натпревари на домашен терен во Лига 2, додека пак Вимблдон игра со 0-2 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари на гостински терен.

Менсфилд и Вимблдон играат со 0-1 гол на последните 3 меѓусебни средби.

Вимблдон денес без првиот голман Шиа (33 натпревари) и Булман (средина, 35/1).

Објавено на :
17 / Mar / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување