Стивениџ (отсуства)

Велс - одбрана, 15/2

Огилвие - одбрана, 10/1

Шумахер - средина, 15/2

Кенеди - средина, 10/1

МекАлистер - средина, 1/0

Мариот - напад, 1/0

Јоронен - голман, 10/1 - неизвесен

Кокс - средина, 5/0 - неизвесен

МекФаден - средина, 4/0 - неизвесен

Објавено на :
01 / Jan / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување