Стивениџ (отсуства)

Велс (одбрана, 15/2)

Вилпдејл (средина, 19/8)

Шумахер (средина, 15/2)

Парет (средина, 11/1)

Кенеди (средина, 11/1)

Окимо (средина, 10/1)

Објавено на :
16 / Jan / 2016

Тагови:

Стивениџ, Отсуства, Англија, Фудбал, лига 2
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување