Сандерленд - ВБА

Сандерленд без првиот голман Маноне, Пиенар, Ларсон, Јанузај, Катермол, Борини и Аничебе.

ВБА и понатаму без Брант сезонава.

Сандерленд игра со 3+ на последнте 5 натпревари на домашен терен во Премиер и при тоа прима најмалку 2 гола на последните 3 од тие натпревари.

ВБА игра со 0-2 гола на последните 6 натпревари на гостински терен во Премиер.

ВБА нема пораз на 12 од последните 13 меѓусебни средби со екипата на Сандерленд.

Сандерленд нема примено гол од ВБА на последните 3 меѓусебни средби на домашен терен, додека пак ВБА нема примено гол од Сандерленд на последните 3 меѓусебни средби.

Објавено на :
01 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување