Стоук - Вотфорд

Последните 3 меча кои ги изиграле овие два тима во премиер лигата завршуваат со победа на тимот кој гостува.

Волтерс (напад, 15/2) е повреден кај Стоук, а најверојатно ќе ги нема и Бони (напад, 10/2) и Соби (напад, 7/1) поради настап на Африканскиот куп.

Стоук немаат победа на 5 меча по ред, но дома губат еднаш на последните 7 средби.

Вотфорд имаат една победа на последните 7 меча, а на последните 4 средби имаат дадено само 2 гола.

Зунига (одбрана, 15/1), Јанмат (одбрана, 11/1), Амрабат (средина, 18/0), Бехрами (средина, 16/), како и напаѓачите Переира (13/2), Суксес (8/1), Окака (5/2) ги нема кај Вотфорд.

Објавено на :
03 / Jan / 2017
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување