Банфилд - Ланус

Банфилд нема пораз на последните 8 првенствени натпревари (5 нерешени).

Банфилд игра со ГГ на 8 од последните 9 првенствени натпревари.

Ланус има 7 победи во последните 9 првенствени натпревари (6 без да прими гол).

Ланус има 4 победи во последните 5 дуели со Банфилд.

Објавено на :
10 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување