Белграно - Гилмеш

Белграно игра со 0-2 гола на последните 5 првенствени натпревари (4 од ниц се 0-1 гол).

Белграно има само 1 победа на последните 7 првенствени натпревари.

Гилмеш игра со ГГ на последните 5 првенствени натпревари на гостински терен.

Гилмеш е во серија од 7 натпревари без победа на гостински терен (4 нерешени).

Белграно има само 1 пораз на последнтие 7 дуели со Гилмеш на својот стадион (4 победи).

Објавено на :
29 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување