Естудиантес - Тигре

Естудиантес има 7 победи на последните 8 натпревари.

Естудиантес игра со НГ на 6 од последните 7 натпревари (5 од нив се и 0-2 гола).

Тигре има само 1 победа на последните 12 натпревари на гостински терен (7 порази).

Тигре има само 1 победа на последните 8 натпревари (4 нерешени).

Естудиантес и Тигре играат со ГГ на 13 од последните 16 меѓусебни натпревари( 11 се и ГГ3+).

Естудиантес и Тигре играат со ГГ3+ и ГГ4+ на 7 од последните 8 дуели на теренот на Естудиантес.

Тигре постигнува минимум 2 гола на 9 од последните 10 дуели со Естудиантес, како и на последните 5 гостувања кај Естудиантес.

 

Објавено на :
18 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување