Естудијантес - Темперлеј

Естудијантес е во серија од 8 првенствени натпревари на домашен терен без пораз (6 победи).

Темперлеј е во серија од 6 порази на гостински терен, а на последните 3 не дава гол.

Естудијантес и Темперлеј играат со ГГ3+ на последните два меѓусебни натпревари.

 

Објавено на :
25 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување