Нуева Чикаго игра...

3+ на 7 меча по ред, од кои 6 се и ГГ. 5 од овие 7 се 2+ второ полувреме.

Нуева Чикаго игра 3+ и на 5 меча по ред дома.

Првиот голман и 1 играч од средината отсутни кај домаќините.

Килмес победува со полувреме-крај на 5 од последните 7 средби.

За овој дуел покрај напаѓачот Рамирез (15/5), немаат уште 4 играча од средината кои дале 8 гола.

Објавено на :
09 / Nov / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување