Сан Лоренцо - Естудијантес

Сан Лоренцо е во серија од 6 првенствени натпревари без пораз (4 победи).

Сан Лоренцо има само 1 пораз на последните 15 првенствени натпревари (11 победи).

Сан Лоренцо игра со 3+ на 8 од последните 10 првенствени натпревари (7 се и ГГ).

Сан Лоренцо постигнува минимум 2 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари.

Естудијантес е во серија од 17 првенствени натпревари без пораз (12 победи).

Естудијантес игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 првенствени натпревари на гостински терен.

Естудијантес победува со полувреме/крај на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Естудијантес има само 1 пораз на последните 6 гостувања кај Сан Лоренцо (3 нерешени).

Сан Лоренцо и Естудијантес играат со НГ на 5 од последните 6 меѓусебни натпревари.

Естудијантес за овој дуел не може да смета на првиот голман Маријано Андухар 5 натпр., како и на играчите од средниот ред Хуан Каваљеро 4 натпр. и Родриго Брана 3 натпревари.

Објавено на :
23 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување