Велез Сарсфилд - Расинг Клуб

Велез игра со 0-2 гола на 8 од последните 9 првенствени натпревари.

Велез ги добива 3 од последните 4 првенствени натпревари на домашен терен, без притоа да прими гол.

Велез игра со НГ и 0-2 гола на последните 5 натпревари на домашен терен.

Расинг нема пораз на последните 6 натпревари (4 победи).

Расинг игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 натпревари.

Расинг ги добива последните 4 дуели со Велез, од кои 3 ги добива со полувреме/крај.

Велез и Расинг играат со 0-2 гола на последните 4 дуели на теренот на Велез.

Велез без посериозни изостаноци во екипата, а кај Расинг ќе недостасува десниот бек Гастон Диаз.

Објавено на :
24 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување