Аргентина

icon

Сите кратки вести

Росарио нема пораз на последните...
Росарио нема пораз на последните 16 првенствени натпревари на домашен терен (9 победи)
Белграно и Естудијантес играат со...
Белграно и Естудијантес играат со ГГ на 9 од последните 10 меѓусебни натпревари
Хуракан игра со нерешен резултат...
Хуракан игра со нерешен резултат на 4 од последните 5 првенствени натпревари
Колон е во серија од 6 натпревари...
Колон е во серија од 6 натпревари без победа на домашен терен
Бока Ј. и Годој Круз играат со ГГ...
Бока Ј. и Годој Круз играат со ГГ на 11 од последните 13 меѓусебни натпревари
Расинг Клуб нема пораз на...
Расинг Клуб нема пораз на последните 9 првенствени натпревари на домашен терен
Гимнасија ЛП нема пораз на...
Гимнасија ЛП нема пораз на последните 7 натпревари на домашен терен, меѓутоа нема победа на последните 6 натпревари на домашен терен против Аргентинос
Алдосиви е во серија од 6, а...
Алдосиви е во серија од 6, а Колон од 7 првенствени натпревари без победа
Нуева Чикаго е во серија од 20...
Нуева Чикаго е во серија од 20 првенствени натпревари без победа, а на 10 од последните 11 натпревари не дава гол
Сан Лоренцо е без победа на...
Сан Лоренцо е без победа на последните 8, а Гимнасија ЛП на последните 11 првенсствени натпревари

Pages

Banner 700x98

Sportfresh Tip Buttons

icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување