Алтах - Гродиг

Алтах без првиот голман Луксе (24 натпревари), Пулхубер (одбрана, 11/1), Таури (средина, 16/1) и вториот стрелец Махоп (напад, 21/5).

Гродиг комплетен.

Алтах е без победа на последните 5 натпревари на домашен терен во Бундеслига и при тоа прима најмалку 2 гола на 4 од тие натпревари.

Гродиг не успева да постигне гол на 5 од последните 7 натпревари на гостински терен во Бундеслига и при тоа прима најмалку 2 гола на последните 4 од тие натпревари.

Алтах и Гродиг играат со 0-2 гола на 5 од последните 6 меѓусебни средби на теренот на Алтах.

Алтах победува на последните 4 меѓусебни средби на домашен терен против Гродиг.

Објавено на :
18 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување