Австрија Прва Лига

16:00   Австриј В - Матерсбург   -   Австрија ги добива последните 7 дуели со Матерсбург, а на 6 од нив постигнува и минимум 2 гола. Австрија има само 1 пораз на последните 25 дуели на домашен терен од Матерсбург (17 победи).

16:00   Волфсбергер - Гродиг   -   Волфсбергер и Гродиг играат со ГГ на последните 6 дуели на теренот на Волфсбергер (5 се и ГГ3+). Волфсбергер нема пораз на последните 7 првенствени натпревари на домашен терен (4 победи).

18:30   Салзбург - Алтах   -   Салзбург за овој дуел ќе биде без Шмитц (одбрана)18 натпр., Сориано (напад) 17 натпр./15 гола, Реина (напад) 12 натпр./2 гола, Кеита (ср.ред) 18 натпр./8 гола, а неизвесни за настап се и Швеглер (одбрана) и Дамари (напад).

Објавено на :
20 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување