Австрија Прва Лига 11.02.

16:00   Адмира - Алтах

Адмира и Алтах играат со 1+ Ipp & 1+ IIpp на последните 10 меѓусебни натпревари, а 9 од тие 10 завршуваат со 2-3 гола. Адмира и Алтах играат со ГГ на 6 од последните 7 дуели на теренот на Адмира.

18:30   Волфсбергер - Риед

Волфсбергер и Риед играат со 0-2 гола на последните 6 меѓусебни натпревари, а на 5 од нив играат со 0-1 гол. И Волфсбергер и Риед имаат по 5 порази на последните 6 првенствени натпревари. Волфсбергер ги доби првите 2 дуели оваа сезона со Риед со идентичен резултат 1:0.

18:30   Салзбург - Сент Полтен

Салзбург победува со полувреме/крај на 5 од последните 7 првенствени натпревари на домешен терен. Сент Полтен игра со 3+ на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

 

Објавено на :
11 / Feb / 2017
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување