Австрија Прва Лига 17.12

16:00   Риед - Штурм

Риед и Штурм играат со 0-1 гол на 6 од последните 7 меѓусебни натпревари.

18:30   Австрија В - Матерсбург

Австрија В постигнува минимум 2 гола на последните 10 дуели со Матерсбург, а 9 од нив ги добива.Матерсбург е во серија од 13 натпревари на гостински терен без победа.

18:30   Салзбург - Волфсбергер

Салзбург на овој дуел ќе биде без играчите од нападот Сориано (11 натп./6 гола), Дабур (15 натп./2 гола), Вандерсон (9 натп/2 гола), Гулдбрадсен (8 натп/1 гол) и играчот од одбраната Упамекано (15 натпр.)

Волфсбергер на овој дуел ќе биде без играчите од одбраната Рнич (19 натп.), Клем (15 натпр.), играчите од среден ред Хутербренер (16 натп./3 гола)Верницник (14 натп./3 гола), Јакобо (15 натп./1 гол), Чернег (15 натпр.) и играчот од нападот Топчагич (11 натп./2 гола).

 

Објавено на :
17 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување