Гродиг - Штурм

Гродиг (отсуства):
Мак - одбрана, 26/4
Сулимани - напад, 23/3

Штурм (отсуства):
Спендлхофер - одбрана, 22/0
Писингер - средина, 14/1
Шик - средина, 23/2
Кинаст - напад, 22/8

Гродиг е без постигнат гол на 7 од последните 10 натпревари во Бундеслига.

Гродиг губи на 5 од последните 6 првенствени натпревари.

Штурм игра со 0-2 гола на последните 7 натпревари во Бундеслига и при тоа е без постигнат гол на последните 5 од тие натпревари.

Објавено на :
02 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување