Риед - Салзбург

Риед игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 дуели на домашен терен.

Риед има само 1 пораз на последните 6 првенствени натпревари (4 победи).

Салзбург има само 1 пораз на последните 19 првенствени натпревари (11 победи).

Салзбург игра со 0-2 гола на 5 од последните 6 првенствени натпревари на гостински терен.

Риед и Салзбург играат со ГГ3+ на последните 6 меѓусебни натпревари, односно играат со 3+ на 13 од последните 14 меѓусебни натпревари (11 се и 4+).

Салзбург постигнува минимум 2 гола на последните 13 дуели со Риед.

Салзбург добива 9 од последните 10 дуели со Риед.

Риед за овој дуел ќе биде без играчите од средниот ред Полверињо (суспензија) 15 натпревари и Зигел (повреда) 10 натпревари.

Салзбург за овој дуел е без Кеита (ср.ред) 18 натпревари/8 голови и Реина (напад) 10 натпревари/2 гола.

Објавено на :
13 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување