Штурм - Алтах

Штурм е во серија од 3 натпревари без победа на домашен терен.

Алтах постигнува минимум 2 гола на 3 од последните 5 гостински натпревари.

Штурм и Алтах играат со 3+ на последните 7 натпревари на теренот на Штурм.

Штурм нема пораз на последните 10 дуели на домашен терен од Алтах (9 победи).

Штурм постигнува минимум 2 гола на 8 од последните 9 дуели на домашен терен против Алтах.

 

Објавено на :
09 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување