Волфсбергер - Рапид

Волфсбергер нема пораз на 14 од последните 15 првенствени натпревари на домашен терен.

Волфсбергер игра ао 0-2 гола на 3 од последните 4 првенствени натпревари.

Рапид победува на 6 од последните 7 првенствени натпревари (на сите постигнал минимум 2 гола), 5 од нив ги добива со полувреме/крај.

Волфсбергер и Рапид играат со 3+ на 12 од последните 13 меѓусебни натпревари, како и на 7 од последните 8 на теренот на Волфсбергер.

Волфсбергер има само 1 пораз на последните 8 натпревари против Рапид на домашен терен (4 победи).

 

Објавено на :
21 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување