Австрија 2 - Отсуства/Статистика

ОТСУСТВА

Ватенс:
Понхолцер - голман, 2 натпревари
Свејноха - одбрана, 3/0
Стеинлехнер - одбрана, 9/0
Мансур - одбрана, 6/0
Ницландер - средина, 11/0
Морк - средина, 6/1

Ласк:
Перван - голман, 2 натпревари
Отавио - одбрана, 10/1
Месенбок - средина, 4/1

Лиферинг:
Филип - средина, 8/3

Хорн:
Денер - одбрана, 9/0
Прањич - средина, 2/0
Такоугнади - средина, 2/0

Тирол:
Силер - одбрана, 7/1

Линц:
Биндер - голман, 6 натпревари
Габриел - одбрана, 11/1
Хуспек - одбрана, 11/0
Анич - средина, 3/0

Австрија Лустенау:
Вајсмаер - средина, 5/2

Винер Нојштад:
Мели - одбрана, 6/0

СТАТИСТИКА

ЛАСК има 16 победи на последните 20 одиграни натпревари на домашен терен.
Лиферинг постигнува гол на последните 8 натпревари на гостински терен.

Капфенберг има само 1 нерешен резултат на последните 16 одиграни натпревари.
Хорн нема победа на гостински терен кај екипата на Капфенберг.

Винер Нојштад е без нерешен резултат на 15 последователни првенствени натпревари.
Линц е во серија од 4 првенствени натпревари на кои игра со 0-2 гола.

Ватенс е без победа на домашен терен сезонава и при тоа не постигнува гол на 3 од тие 5 натпревари.
Тирол е без победа на 5-те одиграни натпревари на гостински терен сезонава, но постигнува гол на 4 од тие натпревари.

Австрија Лустенау игра со 4+ на 5 последователни натпревари.
Виена игра со НГ на 7 од последните 9 одиграни натпревари.

Објавено на :
30 / Sep / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување