Австрија 2 - статистика/серии/инфо

- 0-2 гола:

Австрија Клагенфурт - 5 од 6 натпревари

Винер Нојштад - 5 од 6 натпревари

- 3+ голови:

ФАЦ Виена - 5 од 6 натпревари

Лиферинг - 5 од 6 натпревари

- НГ:

Винер Нојштад - 6 од 6 натпревари

- ГГ:

Ст.Пелтен - 4 од 6 натпревари

Лиферинг - 4 од 6 натпревари

ФАЦ Виена - 4 од 6 натпревари

Австрија Салзбург - 4 од 6 натпревари

- I>II:

ЛАСК - 4 од 6 натпревари

Ст.Пелтен - 4 од 6 натпревари

- II>I:

Австрија Клагенфурт - 4 од 6 натпревари

- 1 на домашен терен:

ЛАСК - 3 од 3 натпревари

Австрија Клагенфурт - 3 од 3 натпревари

- 2 на домашен терен:

ФАЦ Виена - 3 од 3 натпревари

- 1 на гостински терен:

Лиферинг - 3 од 3 натпревари

ФАЦ Виена - 3 од 3 натпревари

- 2 на гостински терен:

Тирол - 2 од 2 натпревари

ЛАСК и Ст.Полтен минатата сезона изиграа со 0-1 гол и I>II на 3 од 4-те меѓусебни средби.

Австрија Лустенау и Лиферинг играат со 4+ на 5 од последните 6 меѓусебни средби.

Објавено на :
28 / Aug / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување