Австрија Втора Лига

18:30   Сент Полтен и Австрија Лустенау играат со 0-2 гола на 9 од последните 10 меѓусебни натпревари. Сент Полтен нема пораз на послендите 11 натпревари на домашен терен од Австрија Лустенау (7 победи).

18:30   Лиферинг игра со ГГ3+ на 4 од последните 5 првенствени натпревари. Капфенберг игра со 3+ на 7 од последните 8 првенствени натпревари. Лиферинг и Капфенберг играат со 5+ на 4 од последнтие 5 меѓусебни натпревари.

20:30   Ласк не прима гол на 4 од последните 5 натпреаври на домашен терен. Инсбрук е во серија од 5 првенствени победи на гостински терен (на сите постигнува минимум 2 гола).

Објавено на :
02 / Oct / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување