Австрија Втора Лига

18:30   На последните 5 натпревари помеѓу Лустенау и ВАЦ Виена, екипата домаќин нема победа.

18:30   Инсбрук нема пораз на последните 9 првенствени натпревари (8 победи).

18:30   ЛАСК нема пораз на последните 10 натпревари против Клагенфурт (7 победи). Последните 5 натпревари ги добива, притоа постигнува миниум 2 гола.

Објавено на :
16 / Oct / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување