Австрија Втора Лига

18:30   Клагенфурт - Австрија Салзбург   -   Клагенфурт е во серија од 8 првенствени порази (на 7 прима минимум 2 гола), а има само 1 победа на последните 16 првенствени натпревари. Клагенфурт е во серија од 10 натпревари без победа на домашен терен. Австрија Салзбург има само 1 победа на последните 11 првенствени натпревари.Австрија Салзбург игра со 3+ на 6 од последните 7 гостински натпревари. Сите 3 овогодишни дуели помеѓу овие 2 екипи завршија со ГГ.

18:30   Лустенау - Кафенберг   -   Лустенау има само 1 пораз на последните 8 дуели на домашен терен (5 победи). Лустенау игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 првенствени натпреаври. Кафенберг е во серија од 4 победи на гостински терен (на 3 постигнува минимум 3 гола).Кафенберг игра со 3+ на 7 од последните 8 гостински натпревари.Кафенберг игра со 3+ на 10 од последните 12 првенствени натпревари. Овие две екипи играат со 3+ на 13 од последните 15 натпревари на теренот на Лустенау.

18:30   ЛАСК - Хојштад   -   ЛАСК е во серија од 8 првенствени победи на домашен терен (на 7 постигнува минимум 2 гола). Нојштад постигнува минимум 1 гол на 7 од последните 8 натпревари на гостински терен.

20:30   Сент Полтен - Лиферинг   -   Сент Полтен е во серија од 6 победи на последните 7 првенствени натпревари. Лиферинг има само 1 пораз на последните 8 првенствени натпревари (5 победи).

Објавено на :
22 / Apr / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување