Австрија Втора Лига

Лустенау - Лиферинг

Лустенау и Лиферинг играат со 3+ на 6 од последните 7 меѓусебни натпревари.

Лустенау и Лиферинг играат со ГГ на 10 од последните 12 мешусебни натпревари.

Лустенау и Лиферинг играат со ГГ на последните 6 натпревари на теренот на Лустенау (5 се ГГ).

Линц - Инсбрук

Линц е во серија од 6 првенствени натпревари без победа.

Линц игра со ГГ на 4 од последните 5 првенствени натпревари.

Инсбрук е во серија од 5 првенствени натпревари без победа.

Инсбрук игра со 0-2 гола на 4 од последните 5 првенствени натпревари.

Нојштад - ФАЦ

Нојштад ги добива последните 4 дуели со ФАЦ.

Кафенберг - ЛАСК

Кафенберг и ЛАСК играат со ГГ на5 од последните 6 меѓусебни натпревари.

 

Објавено на :
26 / Aug / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување