Ерсте Лига

18:30   Кафенберг победува на 3 од последните 4 гостувања притоа не прима гол. А.Лустенау постигнува минимум 2 гола на 11 од последните 12 натпревари на домашен терен против Кафенберг

18:30   Инсбрук е во серија од 8 првенствени победи, а на 7 од нив постигнува минимум 2 гола. ФАЦ Виена ги изгуби сите 10 првенствени натпревари.

18:30   Лиферинг игра со ГГ3+ на последните 5 натпревари на гостински терен

 

Објавено на :
25 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување