Хорн - Лиферинг

Хорн игра со 0-2 гола на 7 од последните 8 првенствени натпревари на домашен терен, а 5 од тие натпревари завршуваат и со 0-1 гол.

Лиферинг игра со 0-2 гола на последните 4 натпревари на гостински терен во првенството.

Хорн и Лиферинг играат со ГГ на сите 7 меѓусебни средби последните 2 сезони, 6 од тие натпревари завршуваат со 3+, а 5 и со 4+.

Објавено на :
22 / May / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување