ЛАСК - Тирол

ЛАСК игра со 0-2 гола на 4 од последните 5 натпревари на домашен терен.

Тирол игра со 0-2 гола на 5 од последните 6 натпревари на гостински терен, а 4 од тие натпревари завршуваат и со 0-1 гол.

ЛАСК и Тирол играат со 0-2 гола и НГ на 6 од последните 7 меѓусебни средби.

Објавено на :
22 / May / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување