Нојштад - ЛАСК (отсуства)

Нојштад за овој дуел не може да смета на:

Јавуз (одбрана) 17 натпревари

Мали (одбрана) 17 натпревари

Хутер (одбрана) 13 натпревари

Јатиќ (одбрана) 3 натпревари

Русек (ср.ред) 16 натпревари

ЛАСК за овој дуел ќе биде без:

Вајсингер (одбрана) 14 натпревари

Ербек (одбрана) 11 натпревари

Ранфт (ср.ред) 18 натпревари

Објавено на :
26 / Feb / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување