Клуб Бриж - Вестерло

Бриж победува на 4 од последните 5 првенствени натпревари.

Бриж нема пораз на последните 18 првенствени натпревари на домашен терен (16 победи).

Вестерло е во серија од 4 првенствени натпрвари без пораз (2 победи).

Вестерло има само 1 победа на последните 8 првенствени натпревари на гостински терен (5 порази)

Вестерло игра со 3+ на 16 од последните 17 првенствени натпревари на гостински терен (13 се и ГГ)

Бриж победува на последните 10 првенствени натпревари со Вестерло (на 9 од нив постигнува минимум 2 гола).

Бриж ги добива со полувреме/крај последните 5 дуели со Вестерло.

Бриж ги добива последните 13 првенствени натпревари на домашен терен против Вестерло (на 12 постигнува минимум 2 гола).

Бриж нема пораз на домашен терен од Вестерло на последните 18 натпревари (17 победи).

Бриж постигнува минимум 4 гола на последните 5 дуели со Вестерло на домашен терен.

 

Објавено на :
26 / Oct / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување