Кортријк - Остенде

Кортријк губи со полувреме/крај на последните 4 првенствени натпревари.

Остенде нема пораз на 10 од последните 11 првенствени натпервари.

Остенде постигнува минимум 1 гол на 22 од последните 23 првенствени натпревари.

Кортријк и Остенде играат ,,3 за 3" во последните 3 сезони. Првиот натпревари оваа сезона заврши со нерешен резултат 2:2.

Објавено на :
21 / Dec / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување