Вестерло - Варегем

Вестерло игра со 3+ на 11 од последните 13 првенствени натпревари, 9 од нив се и ГГ3+.

Вестерло е во серија од 4 првенствени натпревари без победа, односно има само 2 победи на последните 13 првенствени натпревари (8 порази).

Варегем има 1 пораз на последните 8 првенствени натпревари (5 победи).

Варегем има 1 пораз на последните 6 гостувања кај Вестерло (3 нерешени).

Вестерло и Варегем играат со ГГ на 17 од последните 20 меѓусебни натпревари.

Вестерло и Варегем играат со ГГ3+ на 6 од последните 7 меѓусебни натпревари.

Вестерло и Варегем играат со ГГ на последните 10 дуели на теренот на Вестерло 7 се и ГГ3+.

Вестерло за овој дуел не може да смета на играчот од нападот Де Куељар 6 натпревари.

Варегем за овој дуел ќе биде без играчот од средниот ред Мароне 6 натпревари и голманот Босут 5 натпревари. 

Објавено на :
05 / Nov / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување