Боливар - Блуминг (можен пресврт)

Натпреварите помеѓу овие две екипи на теренот на Боливар во претходните 3 сезони завршуваат со пресврт:

01.05.2015      Боливар - Блуминг   4:3 (0:3)

18.10.2014      Боливар - Блуминг   4:3 (1:2)

31.03.2013      Боливар - Блуминг   3:1 (0:1)

Екипата на Боливар нема пораз на последните 27 натпревари на домашен терен од Блуминг (24 победи).

 

Објавено на :
06 / Mar / 2016
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување