Боливар - Ун.де Сукре

Боливар игра со 3+ на последните 4 првенствени натпревари.
Боливар победува на 6, а игра нерешено на 1 натпревар на домашен терен.

Ун.де Сукре игра со ГГ3+ на 4 од последните 5 првенствени натпревари.
Ун.де Сукре има само 1 победа на последните 7 првенствени натпревари (5 порази).

Боливар и Ун.де Сукре играат со 3+ на последните 10 натпревари, на 9 од нив играат со ГГ3+, а на 7 од нив и со 4+.
Боливар има само 1 пораз на домашен терен од Ун.де Сукре на последните 13 натпревари.

Објавено на :
11 / Apr / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување