Спорт Бојс - Боливар

Спорт Бојс е во серија од 5 натпревари без победа (4 порази).
Спорт Бојс игра со ГГ на последните 6 првенствени натпревари (5 се ГГ3+).

Боливар има само 1 пораз во последните 8 првенствени натпревари.
Боливар игра со 3+ на 6 од последните 7 првенствени натпревари.

Спорт Бојс и Боливар играат со 0-2 гола на 6 од последните 7 меѓусебни дуели.

На последните 4 дуели помеѓу Спорт Бојс и Боливар победува екипата која била домаќин и притоа постигнува по 5 гола.

Објавено на :
26 / Apr / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување