Спорт Бојс - Хосе Вилстерман

Спорт Бојс ги добива сите 5 натпревари во новиот дел од сезоната, а на 4 од нив постигнува минимум 2 гола.

Спорт Бојс ги добива двата натпревари на домашен терен во новиот дел од сезоната со идентични 2:0.

Хосе Вилстерман  нема пораз по првите 5 кола (3 победи и 2 нерешени), меѓутоа 4 од нив ги игра на домашен терен.

Спорт Бојс и Хосе Вилстерман играат со 0-2 гола на последните 4 дуели на теренот на Спорт Бојс, како и на 6 од последните 8 меѓусебни натпревари.

Објавено на :
08 / Sep / 2015
icon Спортфреш Тип
icon

17:00   Марсеј - Рен      1Х&0-3

Вкупен коефициент: 1.65
x
icon Спортфреш Изненадување
icon

18:00   Закакиу - Ермис      1

Вкупен коефициент: 6.10
x
icon Спортфреш Комбо
icon

06.11.2016

15:00   Хелсинборг - Јончепинг   1

18:00   Стабаек - Старт               1

Вкупен коефициент: 2.25
x
icon icon inside

Спортфреш тип

icon icon inside

Спортфреш комбо

icon inside

Спортфреш изненадување